woensdag 23 maart 2016

Woensdag 23 maart - We kunnen morgen vertrekken!

Ten gevolge van de aanslagen in Zaventem werd gisteren onze vlucht naar Roemenië afgelast. Het bleek allesbehalve vanzelfsprekend om andere vluchten te boeken. Tarom, onze maatschappij, boekte onze tickets om naar donderdag, maar vanuit Zaventem, terwijl iedereen hier al lang vermoedde dat dat niet haalbaar zou zijn. Bij andere vliegtuigmaatschappijen geraakten we niet aan vluchten voor heel onze groep. We wilden absoluut niet het risico lopen dat we nieuwe dure tickets zouden kopen voor een deel van de groep om daarna tot de vaststelling te komen dat een ander deel van de groep niet ter plaatse zou geraken.

We hebben ons uiterste best gedaan om toch nog een vlucht te vinden en op reis te kunnen vertrekken.

En het is gelukt: morgen vertrekken we vanuit Amsterdam.

Eens we de vliegtuigtickets hadden, verliep de rest van de reorganisatie echt van een leien dakje. We kregen dan ook veel hulp.
Zo boden heel wat ouders van Roemies zich aan om ons naar Schiphol te brengen! Heel erg bedankt!
Ook aan Roemeense zijde was er heel wat ondersteuning. Op een gegeven moment geraakten onze tickets toch nog in orde. Mirakels bestaan. We vermoeden dat Adina het lot een zetje heeft gegeven.

Het is heel spannend geweest, maar ook enorm fijn om zowel hier bij ons als in Roemenië te kunnen rekenen op heel wat ondersteuning en sympathie.

En na al deze perikelen, gaan we morgen voor een fantastische ervaring in Hodora en Boekarest! Voor minder doen we het niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten